Om SL-Malerfirma A/S

​Vi har i dag mere end 18 service varevogne.

Siden 1997 har SL-Malerfirma A/S ligget i Taastrup. November 2020 opkøber Boe Lukas Skjold Siersbæk, SL-Malerfirma A/S. 1/7-2021 har vi flyttet teltpælene op og flyttet til Valby og deler lokaler med Barsdal. Vi beskæftiger i dag mere end 20 medarbejdere.

Vi ser muligheder og ikke begrænsninger

Vi lytter til dine ønsker og behov. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er en naturlig del af vores DNA hos SL-Malerfirma.

Derfor benytter vi udelukkende produkter af høj kvalitet, for at sikre det bedste resultat. Uanset om du skal have opsat tapet, malet stuen, renoveret facaden på huset eller skimmelsvamp har været en ubudengæst.

Vi hjælper med rådgivning af fremgangsmåde, materialevalg og farver. I SL-Malerfirma A/S er vi meget mere end malerarbejde.

Malerfirmaet Jens Vestergaard ApS

Per 1. april 2018 er Malerfirmaet Jens Vestergaard ApS i en del af SL-Malerfirma A/S. Overtagelsen gør SL-Malerfirma A/S klar på opgaver i det nordsjællanske.

Skal vi også hjælpe jer?

Vores mission

SL-Malerfirma A/S arbejder vi for at:

3 grundholdninger

Som gennemsyrer alt, hvad vi laver:

Sådan modtager vi faktura

SL-Malerfirma A/S modtager faktura på en nem måde via EAN. Vi modtager i formaterne OIOXML og OIOUBL.

Vores EAN-nummer er: 5790002389054
HUSK venligst at påføre vores CVR-nummer: 34876940 samt sagsnummer/aftalenummer.

Arbejdsmiljø og miljø

​I SL-Malerfirma A/S har vi fokus på miljøet og arbejdsmiljøet. 

På miljøsiden bortskaffer vi altid affald efter gældende lovgivning i den enkelte kommune, mens vi altid anvender miljøgodkendt maling.

For optimal beskyttelse af vores svende har vi en velfungerende sikkerhedsorganisation, der har ansvaret for, at arbejdsmiljøet i virksomheden er i orden. Vi anvender altid sikkerhedsgodkendte stiger og stilladser, der tjekkes på en SL lokaltion minimum en gang årligt.

SL-Malerfirma A/S her i 2018 udarbejdet og implementeret et arbejdsmiljøledelsessystem, der følger krav jf. arbejdsmiljøstandarden DS OHSAS 18001:2008 i samarbejde med Arbejdsmiljøhuset.